Foredrag

Jeg underviser lidt blandt andet på Københavns Universitet. Jeg har været censor på Roskilde Universitet gennem mange år bl. a. i international udvikling, kommunikation og journalistik. Jeg holder ganske mange foredrag og deltager i debatmøder m.v. landet over både som ordstyrer og oplægsholder.

Jeg har ingen standard-hyldeforedrag, men taler og fortæller om de emner, jeg iøvrigt arbejder med. Efter udgivelsen af ”Global vækst – Globale kriser” i 2009 har jeg holdt en lang række foredrag bl. a. på danske gymnasier om samspillet mellem de forskellige globale kriser. Jeg holder også stadig Afrika- og Tanzania-foredrag.

Jeg udgav i efteråret 2011 bogen “Udsat! Optegnelser om liv og nød” om ulighed, fattigdom og marginalisering, og om hvordan det moderne samfund udvikler udkantsområder både i Danmark og i Afrika. Det er en bog, der sammenligner lokale og globale marginaliseringsmekanismer og diskuterer behovet for styring af markedet. Den er også tema for foredrag om udvikling – og afvikling - i Danmark og i verden.

Jeg var talsperson for den gigantiske fællesdemonstration 10. december 2009 under COP15, og det har også ført til, at mange gerne har villet høre mere.

Jeg kan kontaktes på mail eller telefon om foredrag.